Συγκινητικός ήταν χθες, το αγαπημένο παιδί της ΑΕΠ Κοζάνης, ο Δημήτρης Τζημολάκας που συνέβαλε τα μέγιστα στη μεγάλη νίκη επί του Μακεδονικού Φούφα, με 1-0.

Ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός, αγωνιζόμενος σε μια άχαρη θέση, ουσιαστικά κεντρικού κυνηγού, έδωσε πολλές μάχες, έτρεξε ΤΑ χιλιόμετρα και με λίγη τύχη θα μπορούσε να σκοράρει και μάλιστα δυο φορές.

Ο Δημήτρης, που πέρυσι, αγωνίστηκε σαν δανεικός στην ομάδα της Αιανής, ζήτησε να επιστρέψει στην ΑΕΠ Κοζάνης και δήλωσε αποφασισμένος να παλέψει για μια θέση στο ροστερ.

Ένα παιδί τρομερά πειθαρχημένο, αγαπητό σε όλους, χαρά για κάθε προπονητή και έχοντας κάνει τους τελευταίους μήνες απίστευτα βήματα καλυτέρευσης, δικαιώνεται τώρα.

Χθες πήρε την ευκαιρία που δικαιούνταν και μας έδωσε όλους πολύ χαρά με την όλη του παρουσία κάνοντας το ντεμπούτο στο πρωτάθλημα φέτος.

Γεννημένος στην Αιανή, τον Οκτώβρη του 2005, είναι από τους ποδοσφαιριστές με τρομακτική θέληση και ο δρόμος για την επιτυχία του είναι μπροστά του.

Η ΑΕΠ Κοζάνης, είναι η ομάδα που δίνει σε όλα τα ταλέντα της περιοχής μας τις ευκαιρίες που πουθενά αλλού δεν θα βρουν και είναι στο χέρι τους να πάνε πολύ ψηλότερα.

Πηγή: aepfc.gr