Μετά και τις δηλώσεις του Κυριάκου Μιχαηλίδη για διαβλητότητα της εκλογικής διαδικασίας, κατατέθηκε αίτημα για επανακαταμέτρηση των ψήφων. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Πρωινού Λόγου» από το πρωί της Τρίτης καταμετρούνται πάλι οι ψήφοι.
Ο κ. Μιχαηλίδης με επίσημη ανακοίνωση την Τρίτη το πρωί είχε προαναγγείλει τις κινήσεις τους λέγοντας ότι «η διαφορά των μόλις 14 ψήφων, με υποχρεώνει, να εξαντλήσω κάθε νόμιμο μέσο για τυχόν λάθη ή απροσεξίες (η δικαιοσύνη θα κρίνει), που μπορεί να συνέβησαν κατά την διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας ή της καταμέτρησης». Επίσης την Δευτέρα είχε αναφέρει ότι δεν εξασφαλίστηκε το αδιάβλητο της διαδικασίας με σάκους, εφορευτικές και δικαστικούς να αναζητούνται από τρία εκλογικά τμήματα.
Η ένσταση για επανακαταμέτρηση ψήφων φυσικά απέχει πολύ από την τεκμηρίωση στοιχείων για μια διαβλητή εκλογική διαδικασία, κάτι που θίγει το συνολικό αποτέλεσμα, όλους τους συνυποψηφίους , και σε καμιά περίπτωση μόνο τον Λευτέρη Ιωαννίδη, ο οποίος στη δική του δήλωση ανέφερε ότι έχει εμπιστοσύνη στις διοικητικές και δικαστικές αρχές για το αδιάβλητο της διαδικασίας.
Ιωάννα Παπαδημητρίου

 

Κυριάκος Μιχαηλίδης: «Η διαφορά των μόλις 14 ψήφων, με υποχρεώνει, , να εξαντλήσω κάθε νόμιμο μέσο»

Ο Κυριάκος Μιχαηλίδης καταγγέλλει ως διαβλητή τη διαδικασία των εκλογών -Αναζητούνται σε εκλογικά τμήματα οι σάκοι, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και οι εφορευτικές