Ο Ζήσης Μάρας, πρόεδρος του ΟΑΠΝ έχει έτοιμο το πρόγραμμα προπονήσεων των ομάδων στο πλαίσιο της περσινής χρονιάς. Έδωσε τα συγχαρητήρια στις νεανίδες του Εθνικού για τη δεύτερη θέση που κατέλαβαν στο πανελλήνιο, ενώ αναφέρθηκε ακόμα στις επιτυχίες της κολυμβητικής ένωσης και του Φιλαθλητικού στο στίβο καθώς και στις και διακρίσεις στους Διόσκουρους, στο παιδικό και εφηβικό τμήμα.

Θα αυξηθεί στην μιάμιση ώρα η προπόνησης για το ΔΑΚ για τα αγωνιστικά τμήματα. Το κολυμβητήριο θα κλείσει τα τέλη Ιουλίου και θα λειτουργήσει από τα μέσα του Σεπτεμβρίου. «Πέτυχε το εγχείρημα για τις ώρες κοινού», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. «Οι ιδιαιτερότητες του Λιάπειου είναι τέτοιες και πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτά που προσφέρονται». Τοποθετήθηκαν κλιματιστικά για τους κρύους μήνες του χειμώνα, στο μπάσκετ μπήκαν ντουλάπες θέρμανσης, ξεκίνησε διαδικασία αντικατάστασης ταρτάν στο ΔΑΚ και είναι σε εξέλιξη η αναβάθμιση των αποδυτηρίων.

Υπάρχει και καινούρια διεύθυνση στο κυλικείο, ο κ. Μάκης Μπογιατζούλης, που έχει την ταβέρνα ο “Ζήνος” και πήρε το κυλικείο στα 520 ευρώ πλέον του χαρτοσήμου, ενώ τα οφειλόμενα από ανεξόφλητα ενοίκια ανέρχονται γύρω στις 140.000 ευρώ.

Μετά το 15 Αύγουστο ίσως γίνει πάλι πρωτάθλημα 3Χ3 και πιθανόν από τη Δευτέρα να ανοίξει το γήπεδο του ΔΑΚ για τους αθλούμενους με τον πρόεδρο να εκφράζει έντονα την ανασφάλειά του για τη συνέχεια. Λόγος έγινε και για το αντίτιμο των συλλόγων στην χρήση των γηπέδων με τον κ. Μάρα να απαντά ότι και στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο δεν υπήρχε αντίτιμο και το θέμα θα εξεταστεί.

Φιλιώ Μπτούρη – Ιωάννα Παπαδημητρίου