Η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Εορδαίας Κα Αθηνά Τερζοπούλου εκφράζει την πεποίθηση της ότι απόψεις για τόσο σοβαρά ζητήματα πρέπει να περνούν πρώτα από τα Δημοτικά συμβούλια.

Ερωτάται ο κ. Σημανδράκος αν εισηγήθηκε αυτό που εκφράζει σήμερα περί ίδρυσης Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στην Κοζάνη πρώτα στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης και ποια είναι η σχετική απόφαση.

Εμείς, με τον πιο επίσημο τρόπο, σε ειδική συνεδρίαση που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας , μεταξύ των άλλων προτάσεων που κάναμε ως παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, προτείναμε και είναι περιεχόμενο της υπ αριθμό 50/15.2.2020 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας οτι επιβάλλεται να δημιουργηθεί Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στην Πτολεμαΐδα και μάλιστα Ιατρική Σχολή και Σχολή Λογοθεραπείας (που είναι σε αναστολή) υποστηριζόμενα από την ναυαρχίδα των Νοσοκομείων Δυτ. Μακεδονίας, που είναι το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, καθώς επίσης και τις δύο σχολές Μαιευτική και Εργοθεραπεία που ήδη λειτουργούν στην Πτολεμαΐδα.

Ευελπιστούμε πως με τις ομόθυμες και συντονισμένες ενέργειες όλων των συναρμοδίων παραγόντων, με πολύ δουλειά, το δίκαιο αίτημα μας, πρέπει να υλοποιηθεί.

Εκ της δημοτικής παράταξης Δημιουργούμε μαζί
Η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Εορδαίας
Αθηνά Τερζοπούλου

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Στέφανος Μπίγγας
Κωνσταντίνος Μίχος
Μιχαήλ Σίσιος
Χρύσανθος Ταϊρίδης
Ιωάννης Δίκας
Ειρήνη Τσάγια
Δημήτριος Τραχανάς
Στέφανος Κωτσίδης.
Μιχαήλ Σίσιος
Χρύσανθος Ταϊρίδης
Ιωάννης Δίκας
Ειρήνη Τσάγια
Δημήτριος Τραχανάς
Στέφανος Κωτσίδης