Έντεκα νέες αίθουσες και δύο νηπιαγωγεία ολοκληρώνονται αυτές τις μέρες από τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Κοζάνης. Συγκεκριμένα όπως μας ανέφερε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τέλης Πουτακίδης τέσσερις (4) καινούριες αίθουσες δημιουργούνται στο 18ο και επτά (7) στο 13ο δημοτικό Κοζάνης. Παράλληλα ολοκληρώνεται η κατασκευή του 10ου νηπιαγωγείου στην οδό Ολύμπου και του 15ου στην οδό Ευτέρπης, τα οποία έχουν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ.

Εκτενή έργα ενεργειακής αναβάθμισης βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο στο 3ο Γυμνάσιο Κοζάνης, στο Γυμνάσιο Καπνοχωρίου και στο σχολικό συγκρότημα του Κρόκου. «Μέσα στο καλοκαίρι γινόταν συντήρηση σε όλες τις σχολικές μονάδες» δήλωσε στον «Πρωινό Λόγο» ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών επισημαίνοντας και τα έργα στους αύλειους χώρους. Ήδη στο 5ο δημοτικό έγινε ασφαλτόστρωση στην αυλή, όπως επίσης και στο 7ο δημοτικό και 6ο γυμνάσιο.

Τάπητες θα μπουν όπου υπάρχει η υποδομή, όπως στο σχολείου του Κρόκου και της Καρυδίτσας συνέχισε ο κ. Πουτακίδης εντασσόμενα στο πιλοτικό πρόγραμμα αναβάθμισης αύλειων χώρων.

Ιωάννα Παπαδημητρίου