«Η παθολογική κλινική του Μαμάτσειου είναι η μεγαλύτερη στη Δυτική Μακεδονία είτε το θέλετε είτε όχι»
Μηνύματα με πολλούς αποδέκτες από το δήμαρχο Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη, ο οποίος ευχαρίστησε τους γιατρούς για την αυταπάρνησή τους.
«Όχι όλους, γιατί μάλλον δεν προσπαθούν όλοι», είπε χαρακτηριστικά. «Τίθενται προ των ευθυνών τους η 3η ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας γιατί δε βρέθηκε λύση στο πρόβλημα», συνέχισε λέγοντας ότι θα αποστείλει επιστολή στην Περιφέρεια και το διοικητή της 3ης ΥΠΕ πετώντας το μπαλάκι .
«Γίνεται μια προσπάθεια να βρεθούν γιατροί» από άλλα νοσοκομεία ή να έρθουν άλλοι γενικοί γιατροί, ανέφερε παρότι οι γενικοί γιατροί αρνούνται να εφημερεύσουν στο Μαμάτσειο. Μάλιστα έφτασαν μετά το εντέλλεσθε μέχρι τον πταισματοδίκη κι από κει και πέρα με μια αναρρωτική ο καθένας ξεμπερδεύει από κάθε ευθύνη. Πάραυτα ο δήμαρχος άφησε να εννοηθεί ότι θα μπορούσαν να βοηθήσουν.
«Όλοι να βάλουν πλάτη για να λειτουργήσει το νοσοκομείο. ΥΠΕ και γιατροί. Η παθολογική του Μαμάτσειου είναι η μεγαλύτερη στη Δυτική Μακεδονία είτε το θέλετε είτε όχι», είπε στο τέλος .Μια μεγάλη αλήθεια, αφού εξυπηρετεί το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού της Δυτικής Μακεδονίας.
Ι.Π.


















