Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 και την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021, σε Νεστόριο και Αμύνταιο αντίστοιχα, η έναρξη λειτουργίας των ειδικών πράσινων ΑΤΜ ανακύκλωσης τηγανέλαιων.

Τα ΑΤΜ τοποθετήθηκαν έξω από το αγροτικό ιατρείο για το Νεστόριο και επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου δίπλα στο αμφιθέατρο για το Αμύνταιο.

Μέσω της πλατφόρμας ανακύκλωσης τηγανελαίων μπορείτε να ενημερωθείτε για τα αποδεκτά λάδια, να μάθετε ποιες είναι οι αρνητικές επιπτώσεις από τη λανθασμένη διαχείριση του λαδιού ως απόβλητο και να βρείτε σε ποιες περιοχές βρίσκονται τα ΑΤΜ. Επίσης, με την εγγραφή σας στην πλατφόρμα και αφού ενεργοποιήσετε τον προσωπικό σας κωδικό barcode θα μπορείτε να μαζεύετε πόντους επιβράβευσης.

Τα μπουκάλια συλλογής, τον κωδικό barcode και τον οδηγό ανακύκλωσης τηγανέλαιων μπορείτε να προμηθευτείτε από το Δήμο Νεστορίου και τον Δήμο Αμυνταίου (αφορά τους κατοίκους των αντίστοιχων περιοχών).

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη ΔΙΑΔΥΜΑ στο 2461045531 ή στέλνοντας γραπτό μήνυμα στο [email protected]

Η ανακύκλωση τηγανελαίων μέσω των πράσινων ΑΤΜ έχει ξεκινήσει ως τώρα σε Κοζάνη, Αμύνταιο και Νεστόριο και σύντομα θα επεκταθεί και σε άλλες περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.

Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε πότε θα ξεκινήσει στην περιοχή σας!

Ακολουθήστε τη ΔΙΑΔΥΜΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μείνετε ενημερωμένοι:

• Facebook: https://www.facebook.com/diadyma
• Instagram: https://www.instagram.com/diadyma_sa/
• LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/diadyma-sa
• Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCV3K21Wl26M73uSCsSeu4xg