Το παράρτημα ΕΑΕ Ν.Κοζάνης, την Τρίτη 15 Οκτώβρη 2019, έκανε έναρξη της πρώτης του δράσης σε συνεργασία με τα ΚΤΕΛ Ν.Κοζάνης. Παρόντες ήταν ο πρόεδρος του παραρτήματος Κος Παπαθανασίου Όμηρος, η ταμίας Κα Δημητριάδου Αθήνα, όπως και ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Ν.Κοζάνης κος Πάλλας Ελευθέριος.

Στα πλαίσια του αγώνα κατά του καρκίνου και με αφορμή τον μήνα Οκτώβριο -μήνα κατά του καρκίνου του μαστού, έγινε ενημέρωση με στόχο την προώθηση της σημασίας της πρόληψης και της ενεργοποίησης των πολιτών για διενέργεια προληπτικών ελέγχων σύμφωνα με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO).

Στα πλαίσια αυτής της δράσης από σήμερα και για τον υπόλοιπο μήνα, πέραν του εντύπου υλικού που θα είναι διαθέσιμο στα ΚΤΕΛ, θα φιλοξενείται και μήνυμα στο οπίσθιο μέρος των εισιτηρίων για τον σκοπό αυτό.

Είναι μεγάλη η χαρά του παραρτήματος ΕΑΕ Ν. Κοζάνης να συμμετέχει στον αγώνα κατά του καρκίνου με όποιον τρόπο μπορεί. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τα ΚΤΕΛ Ν.Κοζάνης για την φιλοξενία, την συνεργασία και την στήριξη στην πρώτη μας δράση.

Από σήμερα λοιπόν και για όλο τον υπόλοιπο μήνα γυρνάμε τα εισιτήρια ανάποδα. Για να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τον καρκίνο.

Με εκτίμηση
Παπαθανασίου Όμηρος, DDS
Πρόεδρος παραρτήματος ΕΑΕ Ν. Κοζάνης
Τ:6977891420
email: [email protected]