Έκτακτη οικονομική βοήθεια 150.000 ευρώ λόγω σεισμού στο Δήμο Φλώρινας από τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα.

Την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας, ενέκρινε ποσό ύψους 150.000 € ως έκτακτη οικονομική ενίσχυση στο Δήμο Φλώρινας για την αντιμετώπιση των ζημιών που προκλήθηκαν από τον πρόσφατο σεισμό.

Η έγκριση του εν λόγω ποσού έγινε σε συνέχεια της συνάντησης που είχε την Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022, ο βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα, για το μείζον θέμα της άμεσης χορήγησης έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης στο Δήμο Φλώρινας προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ζημιές από τον πρόσφατο σεισμό, ικανοποιώντας το κοινό αίτημα του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη και του βουλευτή.

Η κυβέρνηση παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη του φαινομένου στην ΠΕ Φλώρινας και θα παρέμβει άμεσα με νέες έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις όποτε χρειαστεί.

Ο βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης, ευχαριστεί θερμά τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα για την άμεση ανταπόκρισή του.