Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στα Γλυκά Νερά με θύμα μία 20χρονη γυναίκα, την οποία δολοφόνησαν τρεις ληστές που εισέβαλαν σε μονοκατοικία της οδού Πανάγου, μπροστά στον 33χρονο σύζυγό της και το 11 μηνών παιδί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισέβαλαν από μία μπαλκονόπορτα του σπιτιού. Πριν μπουν στο σπίτι έδειξαν τα πρώτα σημάδια αγριότητας καθώς δεν δίστασαν να σκοτώσουν το σκυλί της οικογένειας, επειδή τους είδε και γάβγιζε. Το σκυλί το βρήκαν οι αστυνομικοί κρεμασμένο στα κάγκελα του κήπου.

Βασάνισαν και δολοφόνησαν την 20χρονη

Στη συνέχεια οι αδίστακτοι κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι και αφού έδεσαν τον 33χρονο άνδρα, επιτέθηκαν στην 20χρονη σύζυγό του. Πιθανόν κακοποίησαν τη γυναίκα για να τους αποκαλύψει πού είχαν χρήματα και κοσμήματα και καθώς εκείνη φώναζε, είτε τη στραγγάλισαν, είτε προκάλεσαν τον θάνατό της με ασφυξία χρησιμοποιώντας μαξιλάρι.

Ένας ηλικιωμένος γείτονας που άκουγε τις εκκλήσεις του άνδρα για βοήθεια επικοινώνησε στις 06:14 με την Άμεση Δράση. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν νεκρό στον κήπο το σκυλί της οικογένειας.

Στη συνέχεια μπήκαν μέσα στο σπίτι από ένα παράθυρο, πιθανότατα από εκεί που είχαν εισβάλει οι δράστες. Μέσα στο σπίτι στα Γλυκά Νερά εντόπισαν το 11 μηνών παιδί δίπλα στη νεκρή μητέρα του, να κλαίει. Το σπίτι είναι αναστατωμένο και ψαγμένο. Στο σημείο έσπευσε συνεργείο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών για να συλλέξει αποτυπώματα και γενετικό υλικό, ενώ αναζητείται υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Η νεκρή ήταν 20 χρόνων -έχει και βρετανικό διαβατήριο-, ενώ ο άνδρας είναι 33 χρόνων, πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, και επικοινώνησε και αυτός με την Άμεση Δράση στις 06:30. Το βρέφος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων.
Ακόμα, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αδίστακτοι δράστες άρπαξαν περίπου 10.000 ευρώ.

Πηγή:iefimerida.gr