Το ΦΣ Κοζάνης αρχικά θέλει να ευχηθεί σε όλους Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά με Υγεία. Η Διοίκηση θα ήθελε να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας για την συσπείρωση την συμπαράσταση και την παρουσία του, σε όλους τους αγώνες εντός και εκτός έδρας στην φετινή σεζόν. Ενόψει του σημερινού εντός έδρας αγώνα για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής με αντίπαλο τον Θύελλα Σαρακηνών, Κυριακή 16/01 στις 15:00 στο ΔΑΚ Κοζάνης, απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους φιλάθλους της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, να στηρίξουν με την παρουσία τους την ομάδα.

Η ισχύς εν τη ενώσει…. Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ …

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Παρακαλούμε όποιο ερασιτεχνικό σωματείο του νομού μας ή της Περιφέρειά μας θέλει να παρευρεθεί σε αγώνα να μας αποστείλει λίστα εισερχομένων στο email της ομάδας ([email protected]) ή να επικοινωνήσει με το Κιν. 6937486443 (Χατζηνικολάου Μανώλης) ώστε να κανονίσουμε όλα τα προβλεπόμενα από το υγειονομικό πρωτόκολλο για να παρακολουθήσετε δωρεάν και με ασφάλεια αγώνα της ομάδος μας…»

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Γενική είσοδος Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ
Γυναίκες: 5 ευρώ
Μαθητές – Φοιτητές – Στρατιώτες – Ανέργους: 5 ευρώ (απαραίτητη η επίδειξη της σχετικής κάρτας)
Παιδιά κάτω των 12 ετών: Δωρεάν
Ισχύουν όλα τα εισιτήρια διαρκείας σεζόν 2021-2022.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι φίλαθλοι επίσης μπορούν να προμηθευτούν από τα ταμεία του γηπέδου τις κάρτες διαρκείας σεζόν 2021-2022 οι οποίες περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες Φιλικούς αγώνες, Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, Kυπέλλου Ελλάδος και Kυπέλλου ΕΠΣ Κοζάνης.

Τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα για τους φιλάθλους:

Για την είσοδο των φιλάθλων θα τηρηθούν οι υγειονομικές οδηγίες που δόθηκαν λόγω πανδημίας. Η είσοδος επιτρέπεται σε εμβολιασμένους θεατές και σε όσους διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης. Οι ανήλικοι άνω των 12 και έως 17 ετών προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή Rapid test 48 ωρών. Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής στο γήπεδο. Επί των ανωτέρω δεν θα υπάρξει καμία εξαίρεση και παρακαλούμε όλους να διευκολύνουν τον έλεγχο κατά την προσέλευσή τους κατά την είσοδο στο γήπεδο.