Τα βιβλιοπωλεία «Πάπυρος» σας ενημερώνουν για το καλό εκπαιδευτικό παιχνίδι 18/11/22

Νηπιαγωγείο 50 προσχολικά παιχνίδια

Ολοκληρωμένο σετ με 50 εκπαιδευτικά παιχνίδια με τα ζώα της φάρμας. Περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό στυλό Καροτίνα που μιλάει και πολλά είδη διαφορετικών δραστηριοτήτων!

Ένα παιχνίδι για την εξάσκηση δεξιοτήτων, όπως λογική σκέψη, αξιολόγηση και μνήμη, αλλά και απόκτηση των πρώτων βασικών γνώσεων γλώσσας και μαθηματικών.

Το κουτί περιλαμβάνει

Στυλό Καροτίνα που μιλάει

Αφίσα 50 x 70 cm

Βιβλίο με τα παιχνίδια

Σαλιγκάρι με γράμματα

Αυγά με αριθμούς και γράμματα

Παγώνι με χρώματα

Ζώα της φάρμας

Τρακτέρ με σύγκριση μεγεθών

Κοτοπουλάκια-παιχνίδι μνήμης

2 κόκορες-επιτραπέζια

Τροχός και πιόνια

Ηλικία: 3-6 ετών

Τύπος : παιχνίδι γνώσεων

Τιμή: 20,00€

Οι πρώτες μου προτάσεις

Διαβάζω και γράφω με 3 διασκεδαστικές μεθόδους!

Ένα παιχνίδι εξάσκησης δεξιοτήτων ανάγνωσης και γραφής μέσω της δημιουργίας των πρώτων ολοκληρωμένων προτάσεων. Ένα παιχνίδι που έχει πολλούς τρόπους παιχνιδιού.

Ηλικία: 4 ετών+

Τιμή: 12,00€

Magnet Box

Ένα εκπαιδευτικό και παράλληλα διασκεδαστικό παιχνίδι με 36 χάρτινους μαγνήτες σχημάτων και αντικειμένων της καθημερινότητας, που βοηθάει το παιδί να εξοικειωθεί με τα γεωμετρικά σχήματα και να κάνει συσχετισμούς μεταξύ σχημάτων και πραγμάτων από το φυσικό περιβάλλον. Όλα αυτά τοποθετημένα σε ένα κουτί που χρησιμεύει και ως βάση στήριξης για τη μαγνητική επιφάνεια που περιλαμβάνεται, είναι ανθεκτικό και αντέχει στην καθημερινή χρήση. Με ποιο σχήμα μοιάζει η μπάλα; Σε τι σχήμα είναι κατασκευασμένος ο χαρταετός; Με τη βοήθεια του εικονογραφημένου οδηγού το παιδί μαθαίνει να ταιριάζει κάθε αντικείμενο με το αντίστοιχο σχήμα, αναπτύσσοντας έτσι την απτική του ικανότητα αλλά και την παρατηρητικότητά του. Τι είναι τα AS Magnet Box; Η σειρά Magnet Box χρησιμοποιεί ξύλινους και χάρτινους μαγνήτες, εκπαιδεύοντας τα παιδιά να αναπτύξουν τις ικανότητές τους ενώ παράλληλα απελευθερώνει τη φαντασία τους. Μέσα από το παιχνίδι με τα Magnet Box, το παιδί εξασκεί τη λεπτή κινητικότητα και το συντονισμό ματιού-χεριού, καθώς μαθαίνει να συνδυάζει μαγνήτες. Το κυριότερο όμως είναι ότι η σειρά βοηθά στην κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού, μέσω της συνεργασίας και της καλλιέργειας της ενσυναίσθησής του. Η σειρά έχει λάβει το βραβείο.

Ηλικία: 3 και άνω

Τιμή: 11,99€


Πάπυρος Bookstores
Κέντρικό Κατάστημα 28ης Οκτωβρίου 1
50, 100 Κοζάνη
Τηλ. 24610 39256 – 23713