Συνελήφθησαν χθες (30-03-2023) σε περιοχές της Φλώρινας και της Καστοριάς, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας και Καστοριάς, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 47 και 42 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, σε δύο (2) διαφορετικές περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη χθες (30-03-2023) το απόγευμα σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας, 47χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη χθες (30-03-2023) το βράδυ σε περιοχή της Καστοριάς από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 42χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -10- δισκία που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.

Προανάκριση για τις υποθέσεις ενήργησε τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας και Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, κατά περίπτωση, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.