Σε χρόνο ρεκόρ, όπως φαίνεται και όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του ditikostipos.gr, η αστυνομία κατάφερε να διελευκάνει την υπόθεση της κλοπής μεγάλου αριθμού γουναρικών, από γουνοποιητική επιχείρηση, που εδρεύει κοντά στους Αμπελόκηπους, συλλαμβάνοντας τους κλέφτες.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, οι δράστες της κλοπής των γουναρικών, μεγάλης χρηματικής αξίας, πιάστηκαν στην Θεσσαλονίκη. Από την πρώτη στιγμή, η Ασφάλεια της Καστοριάς, που είχε αναλάβει την υπόθεση, αξιοποιώντας στοιχεία και πληροφορίες και κυρίως το υλικό από το καταγραφικό σύστημα κλειστής τηλεόρασης της επιχείρησης, που είχε καταγράψει όλη την κλοπή, κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να φτάσει στους δράστες και να τους συλλάβει.

Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για τουλάχιστον δύο δράστες, αλλοδαπής καταγωγής (πιθανότατα από μεγάλη Βαλκανική χώρα) οι οποίοι εντοπίστηκαν στη Θεσσαλονίκη. Στην κατοχή τους μάλιστα βρέθηκε και μεγάλος αριθμός από τα κλοπιμαία γουναρικά, ενώ κάποιο μικρό αριθμό από αυτά, είχαν καταφέρει ήδη να τα πουλήσουν.

Οι δράστες αναμένονται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα, ενώ παράλληλα αναμένονται επίσημες ανακοινώνσεις από την ΕΛ.ΑΣ για την μεγάλη αυτή επιτυχία.

Πηγή:ditikostipos.gr