Θα μπορούσαν τα αρώματα και οι γεύσεις ενός εστιατορίου να οδηγήσουν τους ταξιδιώτες σ’ ένα μικρό, απομακρυσμένο αλλά και πανέμορφο χωριό; Το Ροδοχώρι Βοΐου, το χωριό των 9 κατοίκων, μπήκε στον τουριστικό χάρτη και πήρε ζωή ξανά, χάρη στον Κώστα Κολιό, ο οποίος κόντρα στους μοντερνισμούς, άνοιξε ένα νέο κύκλο γαστρονομικής δημιουργίας, που σερβίρει παράδοση και μεράκι. Η επιλογή των τοπικών πρώτων υλών για τα πιάτα δεν οδηγεί μόνο σε νόστιμο, αυθεντικό φαγητό αλλά ενισχύει και την οικονομία της περιοχής.

πηγή:ertnews.gr