Σας ενημερώνουμε ότι στην Ιστοσελίδα του ΕΛΚΕ της ΑΣΠΑΙΤΕ αναρτήθηκαν οι Προσκλήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτ. δικαίου για τις ανάγκες του Ετήσιου Προγράμματος Παιδαγωγικής Κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ) και του Προγράμματος Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ) για το ακαδ. έτος 2022-23 στο πλαίσιο του Προγράμματος ΕΠΠΑΙΚ-ΠΕΣΥΠ ακαδ. έτους 2022-2023.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά με χρήση του ηλεκτρονικού συστήματος υποβολής αιτήσεων σε ειδική φόρμα, που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.aspete.gr και συγκεκριμένα στη διεύθυνση https://aitiseis.aspete.gr/ έως τις 13/7/2022 και ώρα 23.59’.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι κάτοχοι διδακτορικού ή μεταπτυχιακού διπλώματος.

Λεπτομέρειες για τα κριτήρια επιλογής αλλά και για λεπτομέρειες που αφορούν για το Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ) οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι διδάσκοντες θα βρουν στον σύνδεσμο:
https://elke.aspete.gr/28-6-2022-prosklisi-ekdilosis-endiaferontos-gia-ti-synapsi-symvaseon-misthosis-ergoy-idiot-dikaioy-gia-tis-anagkes-toy-etisioy-programmatos-paidagogikis-katartisis-eppaik-gia-to-akad-etos-2022-23/

Λεπτομέρειες για τα κριτήρια επιλογής αλλά και για λεπτομέρειες που αφορούν το Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ) οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι διδάσκοντες θα βρουν στον σύνδεσμο:
https://elke.aspete.gr/28-6-2022-prosklisi-ekdilosis-endiaferontos-gia-ti-synapsi-symvaseon-misthosis-ergoy-idiot-dikaioy-gia-tis-anagkes-toy-programmatos-eidikeysis-sti-symvoyleytiki-kai-ton-prosanatolismo-pesyp-gia-to/

Η Συντονίστρια του ΕΠΠΑΙΚ & ΠΕΣΥΠ
της ΑΣΠΑΙΤΕ Κοζάνης
Ελένη Τσακιρίδου,
Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας