Ο Γιώργος Κυριαζόπουλος κατέχει θέση ΔΕΠ στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας  και συγκεκριμένα στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοικονομικής. Είναι αναπληρωτής καθηγητής οικονομολόγος με εξειδίκευση στην Χρηματοοικονομική Διοίκηση.

Πριν λίγες ώρες έγραψε στο ιστολόγιό του: «Αιώνια η μνήμη στην Γεννηματά. Όμως να θυμηθούμε λίγο ότι την διόρισε ο μπαμπάς της στην Εθνική τράπεζα δίχως ΑΣΕΠ και μετά από 15 χρόνια βγήκε στην σύνταξη, ενώ η ίδια ήταν κατά των πρόωρων συντάξεων και υπέρ της μείωσης της σύνταξης».

Και μετά την γενική κατακραυγή συνεχίζει: «Ευνόητο είναι ότι για τον οποιονδήποτε θάνατο νιώθω θλίψη συμπόνια για τους συγγενείς του. Λυπάμαι που παρεξηγήθηκαν κάποιες σκέψεις μου για την Φώφη. Αλλά να μην μπορώ να πω την γνώμη μου για τον οποιονδήποτε πεθαίνει αυτό είναι αντιδημοκρατικό».

Ο καθηγητής εκφράζει και τις απόψεις του για το συμβάν στο Πέραμα:

Παλιότερες αναρτήσεις του: Γύφτοι και μετανάστες δεν αρρωσταίνουν. Δηλαδή είναι εμβολιασμένοι; Στις πορείες Πακιστανών δεν υπάρχει κορωνοϊός. Στις λιτανείες του Αγίου Δημητρίου και στις παρελάσεις υπάρχει κορονοιος. Βγάλτε συμπεράσματα.

Αυτός ο καθηγητής με το πλούσιο βιογραφικό διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Συγχαρητήρια.  Όταν όλα τα κτίρια φωταγωγούνται  για την παγκόσμια ημέρα καρκίνου του μαστού που συνδυάστηκε με τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, εκείνος λυπάται για όσους παρεξηγήθηκαν από τα γραφόμενά του . Δείτε περισσότερα εδώ https://www.facebook.com/stellakyros

Ιωάννα Παπαδημητρίου