Μια νέα μέρα ανέτειλε στο χώρο της Κεντροαριστεράς μετά τη χθεσινή ολοκλήρωση των διαδικασιών για την ανάδειξη αρχηγού στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Μια χαρισματική προσωπικότητα που κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να συγκεντρώσει πάνω της όλη τη δημοσιότητα και το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, ο Στέφανος ο Κασσελάκης, είναι από σήμερα Πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Πέτυχε το ακατόρθωτο, αυτό που δεν πίστευε ούτε φανταζόταν κανένας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Με μια καμπάνια που ξεπερνάει κάθε σχολή πολιτικής επικοινωνίας ταρακούνησε το πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο, πέρασε τα μηνύματά του στην κοινωνία με έναν ολοκληρωτικό τρόπο και διαμόρφωσε ένα πρωτοφανές αποτέλεσμα στη σύγχρονη πολιτική ιστορία της χώρας.

Μένει να αποδείξει ότι το αξίζει. Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ του χάρισαν απλόχερα την εμπιστοσύνη τους και του φόρτωσαν ένα βαρύ χρέος. Να είναι αυτός που θα πείσει την ελληνική κοινωνία ότι αυτοί που μας κυβερνούν είναι το χθες, είναι αυτοί που μας καταστρέφουν και περνάνε καθημερινά τις ζωές μας από το μαρτύριο του Ταντάλου. Όχι μόνος του. Όχι όπως καταφέρανε να απομονώσουν και να καταδικάσουν πολιτικά τον Αλέξη. Αλλά με όλους εμάς που πιστεύουμε σε μια γνήσια και καθαρή προοδευτική παράταξη που θα ξαναφέρει τα χαμόγελα και την ικανοποίηση στην ελληνική κοινωνία.

Είναι η ώρα τώρα να συστρατευτούμε μαζί του, με τις ιδέες του, με τις επιλογές του, με τις επιδιώξεις του και τους σχεδιασμούς του για να τα καταφέρουμε. Όλοι όσοι δώσαμε τις πολιτικές και ιδεολογικές μάχες κατά της Δεξιάς πρέπει να σταθούμε δίπλα του και να τον προφυλάξουμε από λάθη, παραλείψεις και κακοτοπιές, γιατί το πολιτικό και δημοσιογραφικό σύστημα τώρα πια θα τον περιμένει στη γωνία για να τον κατασπαράξει. Δίπλα του, μαζί του, όχι κάποιοι, όχι μερικοί, αλλά ΟΛΟΙ.

Ξημερώνει …