Σε ένα στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης και συνεργασίας των δομών υγείας και πρόνοιας αναφέρθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης κατά την επίσκεψη του στο «Μαμάτσειο» Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης, τονίζοντας παράλληλα ότι στόχος είναι η μείωση των ανισοτήτων σε σχέση με την προσβασιμότητα των πολιτών.

Μαζί με υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού «Συμμαχία για την Ανάπτυξη» ο κ. Αμανατίδης συνάντησε Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό ακούγοντας προβλήματα και σκέψεις των ανθρώπων που κυριολεκτικά στηρίζουν το σύστημα υγείας, υπογραμμίζοντας ότι από την 1η Ιανουαρίου η συνεργασία με στόχο τις καλύτερες υπηρεσίες προς τους πολίτες θα είναι δεδομένη θεωρώντας επίσης ιδιαίτερα σημαντική την παρέμβαση που πρέπει να γίνει στην επικαιροποίηση του υγειονομικού χάρτη της Δυτικής Μακεδονίας.

Ακολούθησαν οι επισκέψεις στη ΔΟΥ Κοζάνης, στο ΚΤΕΛ Κοζάνης και στο Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Φαρμακευτικών Συλλόγων Δυτικής Μακεδονίας όπου πραγματοποιηθήκαν αντίστοιχες συναντήσεις με τα στελέχη και τους εργαζομένους.

Νωρίς το πρωί ο κ. Αμανατίδης επισκέφθηκε την Λαϊκή Αγορά που πραγματοποιείται στην περιοχή Ηπειρώτικα στην πόλη της Κοζάνης.