Το “Μαμάτσειο” Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης 19 Σεπτεμβρίου ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις” και υποψήφιος Δήμαρχος Χάρης Κουζιάκης, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία μελών του συνδυασμού του, όπου και συναντήθηκε με το διοικητή του Νοσοκομείου κ. Δημήτρη Σιόλο.

Ο κ. Χάρης Κουζιάκης κατά τη διάρκεια της συνάντησης ενημερώθηκε για τη λειτουργία του νοσοκομείου και παράλληλα αναφέρθηκε στην υποχρέωση της Πολιτείας να στηρίξει και να ενισχύσει με κάθε τρόπο τις περιφερειακές δομές υγείας, τονίζοντας την αναγκαιότητα της στελέχωσης του Νοσοκομείου με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, την παροχή κινήτρων για εγκατάσταση και εργασία στο Δήμο μας αλλά και τη σημασία που θα έχει η συνεργασία μεταξύ των νοσοκομείων περιφερειακά με στόχο τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών υγείας στους πολίτες. Τέλος ενημερώθηκε για την πορεία εργασιών της νέας νοσοκομειακής πτέρυγας.

Στη συνέχεια της επίσκεψης τους τα μέλη της αντιπροσωπείας της Δημοτικής Κίνησης και ο επικεφαλής, συνομίλησαν με το διοικητικό προσωπικό του “Μαματσείου”

Λίγο αργότερα την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στη Διεύθυνση Πολεοδομικού Σχεδιασμού – Εφαρμογών και Υπηρεσιών Δόμησης, στο Τμήμα Πρασίνου και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης καθώς και στις υπηρεσίες που στεγάζονται στο Δημαρχείο Κοζάνης.

Ο κ. Χάρης Κουζιάκης συνομίλησε με τους εργαζόμενους κάνοντας αναφορά στη σημασία που έχει το ανθρώπινο δυναμικό στην πετυχημένη εφαρμογή του εκάστοτε προγραμματικού σχεδιασμού, ενώ παράλληλα διαμοιράστηκε και το πρόγραμμα της Δημοτικής Κίνησης.

Ενώ αργά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο υποψήφιος Δήμαρχος Χάρης Κουζιάκης μαζί με μέλη της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις” στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων της προεκλογικής περιόδου, επισκέφθηκαν τα γραφεία του ΟΑΕΔ στην Κοζάνη, όπου είχαν την ευκαιρία να ακούσουν αλλά και να συνομιλήσει με τους εργαζομένους του Οργανισμού.

Κοζάνη 19/09/2022
Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»