Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ν. Κοζάνης συμμετέχει στην αυριανή πανελλαδική κινητοποίηση της ΓΣΕΒΕΕ, για την απόσυρση του νέου Φορολογικού Νομοσχεδίου που αφορά τις πολύ Μικρές Επιχειρήσεις και τους Αυτοαπασχολούμενος – Ελ. Επαγγελματίες, εκφράζοντας την αντίδρασή στα προωθούμενα φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης.

Με πρόσχημα την φοροδιαφυγή στοχοποιήθηκαν για ακόμα μια φορά οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες συνέπειες από τις συνεχόμενες κρίσεις.

Είναι παραπλανητικό η όποια φοροδιαφυγή υφίστανται να αποδίδεται στους Αυτοαπασχολούμενους – Ελ. Επαγγελματίες, όταν το παραεμπόριο και η αδήλωτη επιχειρηματική δραστηριότητα, παραμένουν, καταδεικνύοντας την αποτυχία τους κράτους να τα αντιμετωπίσει. Η φορολόγηση μέσω τεκμαρτού εισοδήματος οδηγεί σε αφανισμό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για αυτό λοιπόν, Αύριο, ημέρα Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, ώρα 10:30 στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης.

Αφιερώνουμε 1 ώρα να δηλώσουμε όλοι μαζί το παρόν, να πετύχουμε μέγιστη μαζικότητα προκειμένου να αποφευχθούν οι δυσμενέστερες των συνεπειών από την εφαρμογή του Νομοσχεδίου
Στην πανελλαδική κινητοποίηση μεταξύ άλλων θα λάβουν μέρος επιστημονικοί και επαγγελματικοί φορείς.

Ο Πρόεδρος και Δ.Σ.
της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ν. Κοζάνης