Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητάς Κοζάνης, σε συνεχεία των επαφών με εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κόμματων, πραγματοποίησε συνάντηση με τη Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κα. Καλλιόπη Βέτα, την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα εποικοδομητικό κλίμα ανοίγοντας τον δρόμο για στενότερη συνεργασία, συνεχή ενημέρωση και ανάδειξη των θεμάτων του προσωπικού των ΕΔ., οι εκπρόσωποι της Ένωσης Στρατιωτικών Κοζάνης, ενημέρωσαν εκτενώς τη κα. Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. για το έργο και το αποτύπωμα της Ένωσης.

Επίσης έθεσε υπόψη της κα. Βουλευτή μία σειρά από συσσωρευμένα άλυτα προβλήματα που απασχολούν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, προτείνοντας ταυτόχρονα και λύσεις, τα οποία η αντιπροσωπεία μας κατέθεσε και σε υπόμνημα, ζητώντας από τον κα. Βουλευτή την έμπρακτη συνδρομή της στην επίλυσή τους, στο πλαίσιο των οποίων αναγνώρισε ότι η ανάδειξη των προβλημάτων από την Ένωσή μας είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Αμφότερες οι δύο πλευρές συμφώνησαν για εντατικοποίηση της επικοινωνίας μεταξύ τους, με την κα. Καλλιοπη Βέτα να δηλώνει την ολόπλευρη στήριξή της στο έργο της Ένωσης για τα δίκαια αιτήματα του προσωπικού των ΕΔ, διαβεβαιώνοντας πως πρόκειται να σταθεί αρωγός και συμμέτοχος σε αυτή την προσπάθεια, τόσο με κοινοβουλευτικές δράσεις και πρωτοβουλίες, όσο και εκτός Βουλής.

Την Ένωση Στρατιωτικών Κοζάνης εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Βότσης Σιδέρης, ο Γενικός Γραμματέας Θεοχάρης Κων/νος και ο αντιπρόεδρος Αβραμίδης Γεώργιος.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Σιδέρης Βότσης
Ο Γεν. Γραμματέας
Θεοχάρης Κων/νος