Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης, Οικονομίας, Εκπαίδευσης, Οργάνωσης και Δίκαιης Μετάβασης στην Μεταλιγνιτική Εποχή (Μεγαλόπολη) Χρήστου Λαμπρόπουλου δέχτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Γρηγόρης Τσιούμαρης, εχθές Τετάρτη 5/10/2022 στο κτίριο της Περιφέρειας στην Πτολεμαΐδα.

Ο κ. Λαμπρόμπρουλος επισκεπτόμενος την περιοχή, εν όψει της ημερίδας “Academy Event” στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου “Carbon Intensive Regions in Transition-Unravelling the Challenges of Structural Change-Cintran” που διοργανώθηκε από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης στο αμφιθέατρο της ΖΕΠ, θέλησε να επισκεφθεί τον ομόλογό του στη Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για να συζητήσουν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

Η επίσκεψη έγινε σε πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα αφού οι συναντήσεις αλληλοενημέρωσης και προβληματισμών για θέματα κοινού ενδιαφέροντος αποβαίνουν πάντοτε ωφέλιμες και δημιουργικές για την ανάπτυξη των δύο λιγνιτοφόρων περιοχών της χώρας στο παρόν και με τη σκέψη συνεχώς στραμμένη στο μέλλον.

Οι κ.κ. Αντιπεριφερειάρχες συμφώνησαν:
• να έχουν συνεχή αλληλοενημέρωση για τις δράσεις που αφορούν την ανάπτυξη της μεταλιγνιτικής εποχής
• όπως επίσης ανοιχτή επικοινωνία και
• προγραμματισμένες συναντήσεις προόδου της πορείας του Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης στις περιοχές τους.