Σκέψεις για λειτουργία σταθμού στο Βαθύλακκο

Το χρέος στη ΔΕΗ έφερε στη συζήτηση του δημοτικού συμβουλίου Σερβίων της Δευτέρας ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος . «Λειτουργία του δήμου με ελλειμματικό προϋπολογισμό δεν υπάρχει. Περιμένω από τον Απρίλη να κάνουμε αναμόρφωση προϋπολογισμού» ανέφερε.

«Είμαστε σε επαφή με αυτούς που σβήσαμε και το άλλο χρέος , στα παζάρια, στις διαπραγματεύσεις. Δεν θα κλείσουμε το δήμο για να σώσουμε τη ΔΕΗ. .506.000 ευρώ αφήστε το χρέος.

Σβήσαμε 1, 5 εκ ευρώ» απάντησε ο δήμαρχος Χρήστος Ελευθερίου προτείνοντας στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης να κάνει άλλη μια καταγγελία .

Δεν λειτουργούν οι παιδικοί σταθμοί σε Λιβαδερό και Τρανόβαλτο. Στο Λιβαδερό υπάρχουν 4 παιδιά και στο Τρανόβαλτο 2 παιδιά, όπως πέρυσι, πρόσθεσε ο κ. Κωνσταντόπουλος και μάλιστα δυο παιδιά πήγαν στην Κοζάνη. «Το Λιβαδερό και τα Καμβούνια δεν θα έχουν παιδικό σταθμό» συνέχισε.

«Υπάρχουν 10 voucher για τη λειτουργία του παιδικού σταθμού στο Βαθύλακκο. Η προσπάθεια είναι να αδειοδοτηθεί. Είναι αδύνατο με ένα voucher να λειτουργήσει σταθμός. Θα προσπαθήσουμε να λειτουργήσει ένας σταθμός με 10 παιδιά» εξήγησε ο δήμαρχος αναφερόμενος στο βρεφικό σταθμό που άνοιξε επί θητείας του.

«Όταν υπάρχουν οφειλές, υπάρχουν και τόκοι. Μερικά πράγματα είναι θέμα προτεραιοτήτων .Επιλέγουμε να ξοδέψουμε 120.000-130.000 ευρώ για συναυλίες και όχι να βοηθήσουμε τα παιδιά να πάνε παιδικό» τόνισε η κα Χριστοδούλου από την παράταξη της Ρίτσας Σπυρίδου.

Ιωάννα Παπαδημητρίου