Πέρυσι ο Δήμος Άργους Ορεστικού διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το Διεθνές Off Road Rally μηχανοκίνητου αθλητισμού. Για μία εβδομάδα ο Νομός κατακλύσθηκε από αρκετές εκατοντάδες επισκέπτες κυρίως από το εξωτερικό. Ο παρευρεθείς Υφυπουργός Αθλητισμού εντυπωσιάστηκε και εξήγγειλε την τοποθέτηση των φετινών αγώνων στο Πανευρωπαϊκό πρόγραμμα.Όλο το ενδιάμεσο διάστημα γίνονταν οι απαιτούμενες διεργασίες από τον Δήμο και το Υφυπουργείο.

Έμενε η χρηματοδότηση και η κατασκευή του Service Park έως 15 Μαΐου. Φάνηκαν προς αυτό όμως κάποιες δυσκολίες,οι οποίες θα μπορούσαν να καταστούν ανυπέρβλητες. Ζητήθηκε η διαμεσολάβησή μου τις τελευταίες ημέρες. Μετά από εργώδεις προσπάθειές μου και αλλεπάλληλες επικοινωνίες μου με Αν. Υπουργό Οικονομικών, Υφυπουργό Αθλητισμού, Περιφερειάρχη και Δήμαρχο, συνέβαλα στην διοργάνωση της σημερινής τηλεδιάσκεψης. Είμαι ευτυχής για το τελικό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ όλους για την συμβολή τους και ιδιαίτερα τον αρμόδιο Υπουργό του Γ.Λ.Κ.

Στην καρδιά της φετινής άνοιξης αλλά και με άλλες τρεις παρεμφερείς διοργανώσεις που ακολουθούν,ο τόπος μας θα πλημμυρίσει με πολλές εκατοντάδες υψηλής εισοδηματικής τάξης επισκέπτες. Γεγονός που αποτελεί μεγάλη ανάσα στην οικονομική μας δυσπραγία.