Με μεγάλη μας χαρά και περηφάνια σας ανακοινώνουμε την βράβευση του σχολείου μας στον 10ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό “Δημιουργώντας τα δικά μας παιχνίδια: Από το χθες στο σήμερα” που συνδιοργάνωσαν το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης Σχολικού Υλικού και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Το σχολείο μας συμμετείχε με το παιχνίδι “Το κυνήγι της γνώσης” το οποίο δημιούργησαν κατά το σχολικό έτος 2022-2023 οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας κ. Ουζουνίδου Ιωάννα και κ. Σταθοπούλου Νικολέτα (νυν διευθύντρια του 6ου Γυμνασίου Κοζάνης) μαζί με το τμήμα Β4 (σημερινό Γ4).

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 2024 στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και, παρόλο που δεν καταφέραμε να παρεβρεθούμε ζωντανά στη βράβευση, η χαρά μας όταν ακούσαμε το όνομα του σχολείου μας στη ζωντανή μετάδοση της τελετής ήταν απερίγραπτη.

Μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση της βράβευσής μας στο παρακάτω βίντεο ( στο 1.52.17):

Όλο το πλαίσιο της σκέψης, του συντονισμού της οργάνωσης και της υλοποίησης του παιχνιδιού “Το κυνήγι της γνώσης” βρίσκεται στο βίντεο που ακολουθεί:

Θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες και τους μαθητές μας που πλέον φοιτούν στη Γ τάξη (Γ4) καθώς και στις υπεύθυνες εκπαιδευτικούς κ. Ουζουνίδου Ι. και Σταθοπούλου Ν.!
Μας κάνατε όλους πολύ περήφανους!!!

Για το 3ο Γυμνάσιο Κοζάνης

Μαρία Σακοράφα

πηγή:blogs.sch.gr