Με πολλά χαμόγελα και σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε Ορκωμοσίας των πτυχιούχων φοιτητών,
των Τμημάτων Μηχανολόγων Μηχανικών και  Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών  του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Η τελετή Ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε την  Τετάρτη το πρωί στο Αμφιθέατρο της «Στέγης Ποντιακού Πολιτισμού της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης», σε μια αίθουσα γεμάτη από συγγενείς και φίλους όλων όσων αποφοίτησαν και έλαβαν τα πτυχία τους.

Το λόγο είχε, αρχικά, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αντώνης Τουρλιδάκης, ο οποίος συνεχάρει τους φοιτητές για την ολοκλήρωσή των σπουδών τους, όπως επίσης συνεχάρη και τους γονείς τους,λ που τους στήριξαν σε όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια.
Το λόγο είχαν, επίσης, τόσο ο κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής, όσο και οι πρόεδροι των δύο τμημάτων, οι οποίοι απευθύνθηκαν από καρδιάς στους νέους μηχανικούς, λέγοντας τους να νοιώθουν σίγουροι για τον εαυτό τους και τις ικανότητές τους, υπενθυμίζοντάς τους ότι το ίδρυμα θα είναι πάντα στο πλευρό τους. Να μη “μασάνε” πουθενά συμβούλευσε τους νέους μηχανικούς ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΔΜ, λέγοντας πως το τεχνικό επιμελητήριο θα είναι δίπλα τους.

Ακολούθησε η ανάγνωση των όρκων, θρησκευτικών και πολιτικού, από τους απόφοιτους που έλαβαν τους μεγαλύτερους βαθμούς πτυχίου , ενώ όλοι οι απόφοιτοι που έλαβαν τα πτυχία τους καταχειροκροτήθηκαν από τους δικούς τους ανθρώπους. Δεν έλειψαν οι επευφημίες, τα χειροκροτήματα, τα συνθήματα, τα πανό και τα κομφετί, δίνοντας πανηγυρικό άρωμα στην εκδήλωση, από την οποία δεν έλειψαν τα θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα Tyφoon που συμμετείχε στον διαγωνισμό Moto GP3 για φοιτητές, κατακτώντας την 9η θέση.
Δείτε αποσπάσματα από την εκδήλωση και φωτογραφικά στιγμιότυπα του “Π.Λ.”:

orkomosia_pdm7 orkomosia_pdm5 orkomosia_pdm3 orkomosia_pdm4 orkomosia_pdm orkomosia_pdm2 orkomosia_pdm20 orkomosia_pdm18 orkomosia_pdm16 orkomosia_pdm15 orkomosia_pdm14 orkomosia_pdm12 orkomosia_pdm11 orkomosia_pdm13 orkomosia_pdm10 orkomosia_pdm8 orkomosia_pdm9 orkomosia_pdm6

orkomosia_pdm21

orkomosia_pdm22 orkomosia_pdm23 orkomosia_pdm24 orkomosia_pdm25 orkomosia_pdm26 orkomosia_pdm27 orkomosia_pdm28 orkomosia_pdm29
Β.Σ.