ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΥΛΗΣΕ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα λόγω αυξημένης παρουσίας Ι.Χ. οχημάτων στο Νομό Κοζάνης, κύλησε το τριήμερο της Μεγάλης Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας. Ωστοσο, σύμφωνα με την εικόνα που έχει η Τροχαία Κοζάνης, η κίνηση των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της περιοχής ήταν αυξημένη σε σχέση με πέρυσι.

Όπως είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον “Π.Λ.” ο διοικητής της Τροχαίας Κοζάνης Σπυρίδων Διόγκαρης, εμφανίστηκε αυξημένη κίνηση στο νομό Κοζάνης μετά την παρασκευή το απόγευμα, όπου φάνηκε ότι ήρθε αρκετός κόσμος για να είναι. Η κίνηση τις ημέρες εκείνες ήταν αυξημένη σε σχέση με πέρυσι, τόνισε, λέγοντας επίσης πως δεν φάνηκε ιδιαίτερη αύξηση της κυκλοφορίας την Κυριακής της Αποκριάς: “Δεν παρατηρήθηκε ιδιαίτερη εισροή οχημάτων την Κυριακή. Φάνηκε ότι όσοι ήρθαν από Παρασκευή έμειναν όλο το τριήμερο και αυτό φάνηκε και από τις σταθμεύσεις των οχημάτων στους δρόμους της Κοζάνης”, είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Παρά την αυξημένη κίνηση δεν σημειώθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα και όλα κύλησαν ομαλά, σημείωσε ο κ. Διόγκαρης, λέγοντας επίσης ότι η τροχονομική παρουσία αυτές της ημέρες ήταν αυξημένη στην ευρύτερη περιοχή.

Β.Σ.