ΚΤΕΛ Κοζάνης : «Καμία αναφορά δεν υπεβλήθη στην εταιρεία σχετικά με αυθαίρετη αντικατάσταση οδηγού από τρίτο»


Μετά και την νέα επώνυμη καταγγελία κατά των ΚΤΕΛ Κοζάνης , για οδηγό που εκτέλεσε ένα δρομολόγιο με μικρό λεωφορείο στο Βόιο Κοζάνης χωρίς να φέρει την ανάλογη ιδιότητα, ο «Πρωινός Λόγος» αναζήτησε κάποια περαιτέρω στοιχεία.

Στην καταγγελία αναφερόταν ότι ο οδηγός δεν ήταν οδηγός του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Κοζάνης, αλλά Αξιωματικός των Ενόπλων δυνάμεων! Αυτό διαπιστώθηκε μετά από έλεγχο, όπως ανέφερε η καταγγελία και συγκεκριμένα μετά από έλεγχο της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του prlogos πρόκειται για μέτοχο της εταιρίας με επαγγελματικό δίπλωμα και πιστοποιητικό επαγγελματικής ικανότητας (Π.Ε.Ι)., στρατιωτικό στο επάγγελμα με καταγωγή από δημοτικό διαμέρισμα του Ασκίου. Οδήγησε λεωφορείο των ΚΤΕΛ από τη μπάρα Σιάτιστας ως το Τσοτύλι, μια απόσταση 24 χλμ περίπου χωρίς να είναι δηλωμένος οδηγός της εταιρίας , για αυτό και θα ακολουθήσουν νομικές κυρώσεις από πλευράς της. Στις 9 Δεκεμβρίου συγκεκριμένα ο ίδιος εκτέλεσε ένα δρομολόγιο του πατέρα του, επαγγελματία οδηγού των ΚΤΕΛ και επίσης μετόχου της εταιρίας.

Η γραπτή απάντηση των ΚΤΕΛ Κοζάνης

Ενόψει του ότι καμία αναφορά δεν υπεβλήθη στην εταιρεία σχετικά με αυθαίρετη αντικατάσταση οδηγού από τρίτο, αλλά τούτο έγινε γνωστό μέσω του σχετικού δημοσιεύματος από τον τύπο, η Διοίκηση θα διερευνήσει τη βασιμότητα των αναφερομένων στο δημοσίευμα και θα πράξει ό,τι προβλέπεται από το νόμο σε περίπτωση επιβεβαίωσής τους.

Είναι γνωστή στο ευρύ επιβατικό κοινό η πλήρης αξιοπιστία και η ασφάλεια που παρέχει η εταιρεία στο έργο της μεταφοράς εδώ και πολλά χρόνια, λόγος για τον οποίο και κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις στον τομέα των μεταφορών.

Η νέα Διοίκηση δεσμεύεται να συνεχίσει να εργάζεται για την συνεχή βελτίωση των υψηλής ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών και την άψογη λειτουργία της εταιρίας εν γένει, με πρωταρχικό μέλημα την ασφάλεια του επιβατικού κοινού.

Για να διαβάσετε την αρχική καταγγελία διαβάστε εδώ