Για ακόμα μία χρονιά o Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης “Γέφυρα Ζωής” άναψε στην Κοζάνη, και συγκεκριμένα στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, τη φλόγα της αγάπης, της εθελοντικής αιμοδοσίας, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου.

Τη φλόγα άναψε η Τσιάρα Κατερίνα, η 24η Συμβατή Δότης Μυελού των Οστών από την περιοχή της Κοζάνης, η οποία, μαζί τους πολίτες, υποδέχτηκε τους λαμπαδηδρόμους που ξεκίνησαν στις 19:00 από την Πλατεία Συντάγματος και ακολουθώντας τη διαδρομή Κασομούλη, Γκέρτσου, Κόμβος Κρόκου, Κόμβος Λάρισας, Πτωχοκομείου, Μπρίστολ, Φιλίππου Β΄, πίσω από παλιό ΚΤΕΛ, Αυλιώτη, Παύλου Μελά, Περδίκα, Νομαρχία, Δημοκρατίας, Παύλου Χαρίση, γραφείο Συλλόγου, Ξ.Τριανταφυλλίδη, Μητροπολίτου Φωτίου, Μπουσίου, Πεζόδρομος, κατέληξαν στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης.

Μιλώντας για τη σημασία της αιμοδοσίας, ο Πρόεδρος του ΣΕΑ Κοζάνης “Γέφυρα Ζωής”, Τσαουσίδης Θεόδωρος, έκανε έκκληση ο κόσμος να δίνει συχνά αίμα και όχι μόνο όταν συμβαίνει ένα τραγικό συμβάν, καθώς οι ανάγκες σε αίμα είναι πολλές και δεν σταματούν ποτέ.

Με τη συγκεκριμένη εκδήλωση, την οποία συντόνισε η δημοσιογράφος Βάσω Αννουλίδου, έκλεισε η 16η λαμπαδηδρομία για την περιοχή της Κοζάνης.

Ε.Σ.