👩🏻💻 Δήλωσε τώρα συμμετοχή στη Σειρά των 3ων 🆓 Δωρεάν Διαδραστικών Εργαστηρίων του Σεπτεμβρίου 2024 με θέμα “BRAINSTORMING for the future”:
1st Workshop – Ενσυνειδητότητα, Ανθρωποειδή Ρομπότ & Επιχειρηματική Ομάδα:
💫 Σε αυτό το 1ο διαδραστικό εργαστήρι, θα αναπτύξουμε την ικανότητα της ενσυνειδητότητας, θα δούμε αν τα ανθρωποειδή ρομπότ διαθέτουν αυτή την “υπερδύναμη” και θα μάθουμε πώς άνθρωποι & μηχανές μπορούμε να επιφέρουμε θετικές κοινωνικές αλλαγές μέσω της δημιουργίας επιχειρηματικών ομάδων με αυτά.
🗓 Τετάρτη 11/9
🕛 18.00 – 20.00
📍Γραφεία GO Alive, Ημιόροφος: Σ. Μπλιούρα 2, Κοζάνη
2nd Workshop – Ενδυνάμωση μέσω της Καινοτομικής Κουλτούρας & της Δημιουργικής Σκέψης:
💫 Στο 2ο διαδραστικό εργαστήριο, θα χτίσουμε την καινοτομική κουλτούρα μας, θα μάθουμε πώς η δημιουργική σκέψη μπορεί να την ενισχύσει & τρόπους για να ενδυναμωθούμε μέσω της καθημερινής εφαρμογής αυτών των απαραίτητων “εργαλείων του αύριο”.
🗓 Τετάρτη 18/9
🕛 18.00 – 20.00
📍Γραφεία GO Alive, Ημιόροφος: Σ. Μπλιούρα 2, Κοζάνη
3rd Workshop – Αξιοποίηση της Γενετικής Τεχνητής Νοημοσύνης για την Επίτευξη της Ευεξίας:
💫 Τέλος, στο 3ο διαδραστικό εργαστήριο, θα ανακαλύψουμε τις δυναμικές της γενετικής τεχνητής νοημοσύνης που μπορούν να μας οδηγήσουν μελλοντικά στην ευημερία & την ευεξία, αν μάθουμε να την αξιοποιούμε σωστά.
🗓 Τετάρτη 25/9
🕛 18.00 – 20.00
📍Γραφεία GO Alive, Ημιόροφος: Σ. Μπλιούρα 2, Κοζάνη
🎯 Με την ολοκλήρωση κάθε workshop, θα λάβεις Βεβαίωση Συμμετοχής!
🔗 Εδώ είναι ο σύνδεσμος για να εγγραφείς: https://forms.gle/2gATjJz3nw9ogHU99
🆓 *Η σειρά των 3ων Διαδραστικών Εργαστηρίων (Workshops) είναι ΔΩΡΕΑΝ!!!
🤩Σε περιμένουμε!


















