120.000 από τον Τοπικό Πόρο για τις συναυλίες

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων της Δευτέρας ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος για μια φορά ακόμα διαμαρτυρήθηκε ότι κακώς δεν συζητιόνται τα θέματα των ασφαλτοστρώσεων και του προσωπικού. «Θα ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμα προκειμένου τα θέματα να συζητηθούν ή αν κακώς δεν συζητήθηκαν να επιβληθούν οι απαραίτητες κυρώσεις» ανέφερε. .Επίσης ρώτησε για τη διαδικασία ασφαλτοστρώσεων σε Μεταξά, Γούλες και Πλατανόρεμμα λέγοντας ότι το ελεγκτικό θα καθορίσει αν έπρεπε να γίνουν με τον τρόπο που υλοποιήθηκαν.

Οι λίστες με τους υπαλλήλους στάλθηκαν και το θέμα τω ασφαλτοστρώσεων μπήκε πρόσφατα απάντησε ο πρόεδρος. Ζήτησα και άλλα πράγματα απάντησε ο κ. Κωνσταντόπουλος .

Μετά από άτυπη ενημέρωση του δημάρχου Χρήστου Ελευθερίου το σώμα ενημερώθηκε επίσης για την Υψηλή Γέφυρα Σερβίων. Τόνισε ότι έγινε μια μελέτη δωρεάν, τέλη Ιουλίου θα ανοίξει συνολικά, ενώ τρέχει και η διαδικασία της μεγάλης μελέτης. Τα υλικά για τους τένοντες υπάρχουν και σύντομα θα γίνουν οι εργασίες . «Η δικιά μου πληροφόρηση είναι μηδενική» επίσημα ξεκαθάρισε λέγοντας ότι έγινε αίτημα να περνούν οχήματα ως 3, 5 τόνους.

Η κα Χριστοδούλου ρώτησε που βρέθηκαν 250000 με τα οποία επιχορηγήθηκε η Κοινωφελής Επιχείρηση για τα βροντερά αυτά ονόματα Ζητήθηκαν 120000 επιχορήγηση απάντησε ο δήμαρχος. .«Κάποια χρήματα αξιοποιήθηκαν από τον τοπικό πόρο, μετά από τόσα χρόνια εγκλεισμού. Μιμηθήκαμε το Δήμο Βοΐου που κατάφερε και έφτιαξε επιτυχημένες εκδηλώσεις».

Ιωάννα Παπαδημητρίου

Αναβλήθηκε το Δ.Σ. Σερβίων λόγω έλλειψης απαρτίας