Ενός καλού μύρια έπονται. Τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου του 2020, μετά το άνοιγμα του γραφείου μας στο σιδηροδρομικό σταθμό, είχαμε μια εγκάρδια συνάντηση με τον Δήμαρχο Εορδαίας, τον κύριο Πλακεντά.
Ο πρόεδρος Σκόρδας Χρήστος, ο γραμματέας Τσιώγκας Κώστας, ο ταμίας Καλαϊτζόπουλος Ιορδάνης και ο εκπρόσωπος στην ΠΟΣΕΑ Βόμβας Κώστας , συναντηθήκαμε και συζητήσαμε για το σύλλογό μας και την βοήθεια που μπορεί να προσφέρει ο δήμος.
Ήταν τόσο καλή η συζήτηση και συμφωνήσαμε στην συνεχή επικοινωνία και ενημέρωση, σε θέματα αιμοδοσίας, για τα βλαστοκύτταρα και δείγμα μυελού οστών στην Εορδαία με την συνεργασία του Δήμου.
Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Πτολεμαΐδας τον κύριο Πλακεντά για την στήριξη και την βοήθεια που μας προσφέρει και ελπίζουμε να βαδίζουμε μαζί μέχρι να υπάρχει επάρκεια αίματος τουλάχιστον στα νοσοκομεία της περιοχής.



















