Για να το κάνεις πρέπει να μη φοβάσαι , τα τυπικά έχει μελετήσει η επιστήμη της Φυσικής.

Στη φωτογραφία ο Γιώργος Βερούτης το 2013 στο salto mortale ( με την γέρικη Norton 750 cc ) ο οποίος με τον θείο του Λεωνίδα Βερούτη και συνεργάτες , έστηναν τον εντυπωσιακό Γύρο του Θανάτου επί δεκαετίες στον Νιάημερο των Σερβίων .

Η τριάδα των ακροβατών ΄περί το 1979-80 στα Σέρβια ήταν οι Λεωνίδας ( Norton ) , Γιώργος ( Honda ) και Χρήστος ( Yamaha ) . O Λεωνίδας έκανε τα πιο επικίνδυνα ακροβατικά , με πιο παράτολμο το salto mortale , ενώ ο Χρήστος έκανε και τη ρεκλάμα με μια παλιά BMW στο μπαλκόνι του συγκροτήματος , ξανθός και όμορφος .

Πρώτη φορά τους είδα στο πανηγύρι της Ελασσόνας το 1978 , με κερασμένες μάρκες απ τον θείο Τάσο . Τα αδέρφια και πρώτα ξαδέρφια Ευριπίδης , Γιώργος , Δημήτρης και Νίκος ΄, παρακολουθήσαμε τα ακροβατικά με θαυμασμό και … πολλούς σφυγμούς ανά λεπτό.

Στα μεγάφωνα τι άλλο !
Φλωρινιώτης : ” πειράζει που είμαι μεγάλη φίρμα , πειράζει ;”
Έκτοτε όπου τους έβρισκα τους απολάμβανα !

Πηγή fb: Νίκος Μπουκουβάλας