21 χρόνια τώρα προσπαθούμε οι Γιορτές της Γης να είναι ένα αυθεντικό και χειροποίητο φεστιβάλ, φτιαγμένο με τα πιο αγνά υλικά από τα χέρια απλών, καθημερινών ανθρώπων.
Αυτό που μας γεμίζει ικανοποίηση ότι somehow we manage είναι ότι μας συντροφεύουν άνθρωποι με μεράκι, γνώση και όρεξη για προσφορά σαν τον Christos Kontonikolas.
Κάποιοι τον ξέρετε από τα Τυροκομικά Δρυόβουνο, άλλοι ως εκπαιδευτή τυροκομίας στα ΙΕΚ που διδάσκει κατά καιρούς.
Σίγουρα όμως πολλές και πολλοί τον έχετε γνωρίσει μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια που παραμένει σταθερός επισκέπτης και πρεσβευτής των Γιορτές της Γης – Earth Festival. Μπορεί να σας βρήκε αγουροξυπνημένους στο βουνό και να σας κέρασε ένα από τα πρόβεια γιαούρτια του ή μπορεί να καθίσετε στην παρέα του στο κυλικείο του κάμπινγκ και να ακούσατε τις ζεστές ιστορίες του και τη βαθιά του γνώση γύρω από την τυροκόμιση.
Κάθε χρονιά η χρονιά του, όμως φέτος θα παραδόσει και επίσημα τα σεμινάρια και τα live εργαστήρια παρασκευής τυριού του στο βουνό!
Επικοινωνήστε απευθείας μαζί του για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας!
*Επειδή μας ρωτάτε, όλα τα σεμινάρια και τα εργαστήρια στις Γιορτές της Γης 2023 – Βλάστη είναι απολύτως ελεύθερα και δωρεάν, και για όσους συμμετάσχουν και για όσους θέλουν απλά να παρακολουθήσουν! Απλά ζητάμε να δηλώσετε συμμετοχή ώστε να γίνει η καλύτερη προετοιμασία από τις ατομάρες που τα τρέχουν.


















