ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΜΙΚΡΟ – ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΕΞΤΡΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ
– Τι λέει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανάπλασης για την κεντρική πλατεία Κοζάνης, ενώ κάποιες εκκρεμότητες που απομένουν θα καλυφθούν με επιπλέον εργολαβία, που θα κάνει ο δήμος Κοζάνης, όταν εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση.

Μάλιστα τις επόμενες ημέρες η πλατεία θα ανοίξει, ενώ όπως διευκρίνισε στον “Πρωινό Λόγο” ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης, τώρα παραμένει κλειστή λόγω του παγετού και με τις επόμενες ημέρες θα ανοίξει κανονικά!


“Το έργο κλείνει και κάποιες εκκρεμότητες που απομένουν  θα γίνουν με άλλη εργολαβία. Το φυσικό αντικείμενο που ολοκληρώνεται με το υπάρχων χρηματοδοτικό σχήμα, έκλεισε με τον τελευταίο ανακεφαλαιωτικό πίνακα. Μένουν εργασίες που δεν μπόρεσαν να περάσουν στον αρχικό προϋπολογισμό. Αυτές θα γίνουν με επιπλέον εργολαβία”, είπε χαρακτηριστικά.
Απομένουν εργασίες όπως κολωνάκια, παγκάκια, η όδευση των τυφλών, η μαρμάρινη επιγραφή κ.α., που συμπληρώνουν την εικόνα της πόλης. Η πλατεία θα ανοίξει κανονικά και θα κυκλοφορείται. Η επί μέρους εργασίες θα γίνουν όταν εξασφαλιστεί το χρηματοδοτικό, κατέληξε ο κ. Δεσποτίδης.



Β.Σ.