Με αφορμή την επέτειο τω 20 χρόνων από την ίδρυση του Σωματείου μας, γεγονός που δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και συμβολισμό στον καθιερωμένο ετήσιο χορό μας, ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. των Διόσκουρων Κοζάνης, σας προσκαλούν το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 20:00, στην αίθουσα ¨EVENT PLAZA¨ στα Πετρανά Κοζάνης.

Για εμάς, που όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούμε να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες άθλησης και κοινωνικοποίησης των παιδιών της πόλης μας, η φετινή χρονιά είναι ιδιαιτέρως σημαντική, αφού στο μακρινό 2004 αποτελούσε ένα όραμα και παράλληλα ένα στοίχημα. Η σημερινή παρουσία του Συλλόγου τόσο σε ποιότητα όσο και σε ποσότητα αθλητών, σε συνδυασμό με την αναγνώρισή του σε πανελλήνιο επίπεδο, τόσο από την Ομοσπονδία (ΕΟΚ), όσο και από αθλητικούς φορείς όπως ο ΟΠΑΠ (σε επίπεδο Ακαδημιών), καταδεικνύουν την ορθότητα της στόχευσης που είχαμε ως Διοίκηση και την επίτευξη του σκοπού με τη σταθερή φιλοσοφία, αλλά και τις σωστές επιλογές σε όλους τους τομείς.

Η φετινή εκδήλωση δεν αποτελεί μια απλή εθιμοτυπική συνεύρεση της οικογένειας των Διόσκουρων, όπως κάθε χρόνο. Είναι η επιβεβαίωση της δυναμικής που έχει αποκτήσει το Σωματείο μας, βασιζόμενη στην εμπιστοσύνη και στη συμβολή των 250 παιδιών και των οικογενειών τους, στην προσπάθεια ανάδειξης αθλητών/τριών και κυρίως καλών ανθρώπων στην κοινωνία μας. Για όλους τους αθλητές που θα παρευρεθούν στον χορό θα διανεμηθεί μια συλλεκτική φανέλα dryfit για τα 20 χρόνια των Διόσκουρων.

Μπορείτε να έρθετε και όσοι θέλετε είτε ανήκετε στον Σύλλογο είτε όχι για να γιορτάσουμε μαζί τα 20 έτη του Σωματείου.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα, σε αυτή την ιστορική στιγμή του Συλλόγου.

Το μενού του καταστήματος:

Σαλάτες: Πράσινη σαλάτα – Πικάντικη-Μακαρονοσαλάτα

Κυρίως πιάτο: 1. Μιξ 3 κρεάτων: Κεμπάπ – Φιλέτο κοτόπουλο – Μπιφτέκι

2. Μιξ 3 κρεάτων: Κεμπάπ – Κοτόπουλο τηγανιά – Στέικ

Γαρνίρισμα: Πατάτες φούρνου & ρύζι

Επιδόρπιο: Φρουτοσαλάτα με γλυκό

Δωρεά τα εξής ποτά: Αναψυκτικά – Εμφιαλωμένο νερό – Μπύρα με αλκοόλ & άνευ.

Τιμή ανά ενήλικο 15€ και Παιδικό 10€