Διήμερη Εκδήλωση για το Ρεβίθι Γρεβενών

Το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μάιου σας περιμένουμε στο Openfarm Agora, για ένα διήμερο, αφιερωμένο στο ρεβίθι Γρεβενών, τους παραγωγούς και μεταποιητές του.

Σε μια εκδήλωση ανοιχτή προς το κοινό δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες, να δοκιμάσουν διάφορες παρασκευές με βάση το ρεβίθι καθώς και να αγοράσουν προϊόντα με βάση το ρεβίθι Γρεβενών.

Η σεφ Γεωργία Κουτσούκου θα μαγειρέψει στην κουζίνα του Οpenfarm Αgora παραδοσιακές και σύγχρονες συνταγές με το Ρεβίθι Γρεβενών ως πρωταγωνιστή και θα σας ταξιδέψει μέσα από πολλές και διαφορετικές υφές στο κόσμο του ρεβιθιού.

Παράλληλα, οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα μπορούν να λάβουν μέρος σε βιωματικά εργαστήρια για την διατροφική αξία των οσπρίων και την συμβολή τους στη μεσογειακή διατροφή.

>  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διήμερο, μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο ημερολογίο των εκδηλώσεων του Openfarm Agora.

>  Βρείτε το χώρο μας, το Open Farm Agora, στον Ο.Κ.Α.Α., στην Αγορά του Καταναλωτή.

Το Openfarm “ψηφίζει” Ανοικτά Αγροκτήματα και συντονίζει τα μέλη του δικτύου του για να ανοίξουν τις πύλες τους το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, στις  3, 4 & 5 Ιουνίου του 2023 και να προσκαλέσουν επισκέπτες οι οποίοι θα μάθουν τοπικές ιστορίες, θα ξεναγηθούν στο αγρόκτημα, θα λάβουν μέρος σε εργαστήρια και θα δοκιμάσουν προϊόντα που καλλιεργούνται και παράγονται τοπικά.

Αναζητούμε τρόπους για να συνδέσουμε τον αστικό πληθυσμό με τους αγρότες στην περιφέρεια.  Βιώνουμε, τον πραγματικό αγροτουρισμό στην Ελλάδα και δοκιμάζουμε τοπικά προϊόντα απευθείας από τον παραγωγό

> Βρείτε μια εκδήλωση που σας ενδιαφέρει στη σελίδα των Openfarm Days Ιούνιος 2023 και μείνετε συντονισμένοι για τις μέρες ανοικτών αγροκτημάτων που έρχονται!