Το κατάστημά μας λειτουργεί και ως σχολή ονυχοπλαστικής – κέντρο Διά Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ1). Μέσω της Infinity Nail Creations Academy και της υπεύθυνης εκπαίδευσης και ιδιοκτήτριας του καταστήματος, Νατάσας Χριστοφορίδου, όσοι θέλουν να γνωρίσουν το μαγικό κόσμο των νυχιών για πρώτη φορά μπορούν να εκπαιδευτούν με γερές βάσεις γνωρίζοντας όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τις νέες τεχνικές και τα νέα προϊόντα. Επίσης, σας παρέχεται η δυνατότητα για δίπλωμα Διά Βίου Μάθησης (Επίπεδο 1) πιστοποιημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Σκοπός μας η σωστή εκμάθηση όλων των τεχνικών και μεθόδων με στόχο την επαγγελματική εξέλιξη και σωστή δόμηση μίας επιτυχημένης σταδιοδρομίας ως Nail Designer and Artist.

Φυσικά, γίνονται και μετεκπαιδευτικά σεμινάρια τεχνικής, gel & ακρυλικού, Nail Art και Nail Design, αποκλειστικά για επαγγελματίες που θέλουν να εξελίξουν τις γνώσεις τους και τις τεχνικές τους. Μπορείτε να προμηθευτείτε όλα τα προϊόντα της Nail Creation απ’ όλη τη Δυτική Μακεδονία, που αντιπροσωπεύουν αποκλειστικά τα Infinity Nail Creations, καθώς επίσης και την υπόλοιπη γκάμα προϊόντων μας, για μία ολοκληρωμένη πρόταση για κάθε τεχνίτρια νυχιών και για κάθε σαλόνι ομορφιάς!