Η Τοπική Διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών διοργάνωσε ημερίδα με θέμα «Προληπτική Ιατρική» την Πέμπτη 25 Μαΐου 2023 στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης για το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και τα μέλη – φίλους της Ένωσης.

Οι ομιλητές – εισηγητές της Ημερίδας

• Τσεβεκίδης Χαράλαμπος, Καρδιολόγος και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης,

• Γκάντος Αθανάσιος, Γαστρεντερολόγος και

• Ζώτος Κωνσταντίνος, Ουρολόγος – Ανδρολόγος Χειρούργος,

ενημέρωσαν έγκυρα και υπεύθυνα το ακροατήριο, ο καθένας σε θέματα της ειδικότητάς του και έδωσαν επιστημονικές και πρακτικές συμβουλές.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος Διόγκαρης Σπυρίδων, ο οποίος εξήρε την πρωτοβουλία και επέδωσε αναμνηστικό σε έναν εκ των ομιλητών. Αναμνηστικά επίσης επέδωσαν ο Υποστράτηγος ε.α. Ζήκας Θωμας και η Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Ρώμα Φωτεινή.

Η Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Κοζάνης ευχαρίστησε θερμά τους γιατρούς για την αποδοχή της πρόσκλησης και την ουσιαστική συμβολή τους στην πραγματοποίηση της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, καθώς και τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους, ευχόμενη η ενημέρωση αυτή να αποτελέσει αφορμή για προβληματισμό και πράξεις, γιατί όπως είπε ο Ιπποκράτης «Κάλλιον το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν».

Η Τοπική Διοίκηση Κοζάνης θα συνεχίσει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για παρόμοιες δράσεις που θα έχουν ως στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των μελών της σε ποικίλα σημαντικά θέματα των ενδιαφερόντων τους.

Η Πρόεδρος

ΡΩΜΑ Φωτεινή

Η Γ. Γραμματέας

ΘΕΜΕΛΗ Σταυρούλα