Παρατείνεται η ταλαιπωρία για οδηγούς και κατοίκους στην οδό Ιωνίας στην Κοζάνη, καθώς το έργο στην περιοχή του πρώην ΟΣΕ δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό.

Το έργο ξεκίνησε στις 23 Ιουλίου, με αρχική εκτίμηση ολοκλήρωσης σε περίπου τρεις εβδομάδες. Ωστόσο, περισσότερο από έναν μήνα αργότερα, δεν έχει δοθεί συγκεκριμένο νέο χρονοδιάγραμμα. Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Βόμβας χαρακτήρισε το έργο δύσκολο και ζήτησε ουσιαστικά νέα πίστωση χρόνου, σημειώνοντας ότι στόχος είναι να υπάρχει μια σχετική ετοιμότητα πριν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Όπως έγινε γνωστό, η οδός δεν αναμένεται να δοθεί αρχικά στην κυκλοφορία ασφαλτοστρωμένη, αλλά με χαλίκι, ενώ η εκτίμηση είναι ότι αυτό θα γίνει μέσα στις επόμενες 10 έως 15 ημέρες. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει η ρίψη σκυροδέματος.

πηγή: ertnews.gr