Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής του , η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της δημοτικής παράταξης “Μαζί για την Κοζάνη”.
Είναι σημαντικό να μείνουμε όλοι ενωμένοι ανέφερε ο δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης και επικεφαλής της παράταξης.Μάλιστα θέλησε να αναφερθεί στους αποχωρήσαντες λέγοντας ότι όταν ξεκινάς ένα δύσκολο ταξίδι μπαίνεις σε ένα καράβι ,κάποιοι κατεβαίνουν σε κάποια λιμάνια και κάποιοι άλλοι ανεβαίνουν από άλλα λιμάνια.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις δυσκολίες που συνάντησε χωρίς προϋπολογισμό τους πρώτους μήνες με τις ευρωεκλογές και την κατάργηση όλων των νομικών προσώπων ,ενώ λόγο έκανε για το στρατηγικό σχέδιο του δήμου που είναι στα σκαριά αλλά και για έργα που ξεκόλλησαν.
Ι.Π.



















