Αύξηση στην τιμή της Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας από 40 σε 63 ευρώ η ΜWH της θερμικής ενέργειας (η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΤΗΠ ήταν ομόφωνη).

πηγή: eordaia.org

Πτολεμαΐδα: Αύξηση 57% στην τιμή της τηλεθέρμανσης

Αύξηση της τάξης του 57% στην τιμή της μονάδας θερμικής ενέργειας για τους καταναλωτές, αποφάσισε σήμερα το Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας.

Συγκεκριμένα η τιμή θερμικής μονάδας από τα 40 ευρώ που ίσχυε μέχρι σήμερα αναπροσαρμόζεται και φθάνει στα 63 ευρώ, κι αυτό για να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα της επιχείρησης.

Το νέο τιμολόγιο, κατά τις εκτιμήσεις στελεχών της ΔΕΤΗΠ είναι φθηνότερο κατά 60% της τιμής του πετρελαίου και 30% του φυσικού αερίου. Η τελευταία αύξηση στο τιμολόγιο της Τηλεθέρμανσης έγινε πριν από 14 χρόνια.

Πηγή: ertnews.gr