Σήμερα (27-07-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας συνέλαβαν 41χρονο Έλληνα για απόπειρες κλοπών στην Πτολεμαΐδα.
Συγκεκριμένα, ο 41χρονος αρχικά αποπειράθηκε να εισέλθει με σκοπό την κλοπή σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο), ιδιοκτησίας 50χρονης Ελληνίδας παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο, έγινε όμως αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια του καταστήματος και τράπηκε σε φυγή, ενώ στη συνέχεια αποπειράθηκε να εισέλθει και σε άλλο κατάστημα (φούρνο) ιδιοκτησίας 42χρονου Έλληνα.
Αστυνομικοί μετά από επισταμένες αναζητήσεις εντόπισαν τον 41χρονο σε περιοχή της Πτολεμαΐδας και τον συνέλαβαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.


















