ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ, ΣΕ ΕΙΔΗ ΓΙΑ ΚΗΠΟ, ΒΕΡΑΝΤΑ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και τα καταστήματα Happy Market Jumbo στην Κοζάνη έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για να σας προσφέρουν πολλές και καλές επιλογές σε ότι, αφορά τα είδη κήπου,

προκειμένου να ομορφύνετε ότι μόνο τον κήπο και τη βεράντα σας, αλλά πάνω από όλα για να προσφέρετε σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ολίγες ξεχωριστές και ξέγνοιαστες στιγμές προσιτής πολυτέλειας!


Στην ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή συλλογή με είδη κήπου και βεράντας σε τραπέζια και καρέκλες, πολυθρόνες θα βρείτε επιλογές για κάθε γούστο, από διάφορα υλικά και σε διάφορα βαλάντια. Ξεχωριστή επιλογή για κάθε εξωτερικό χώρο είναι επίσης μια κούνια, ενώ οι μικροί φίλοι δεν θα μείνουν δυσαρεστημένοι, αφού διατίθενται ποδήλατα για βρεφικές και παιδικές ηλικίες, εξωτερικά παιχνίδια για παιδιά, μικρές κούνιες , σπιτάκια και τσουλήθρες για ατέλειωτο παιχνίδι!

Οι κυρίες, επίσης, δεν θα μείνουν ανικανοποίητες, αφού υπάρχει μεγάλη συλλογή σε διακοσμητικά καλοκαιρινά είδη, αλλά και είδη παραλίας για τη μαμά, τον μπαμπά και τα παιδιά, είτε πρόκειται για ψάθες θαλάσσης, είτε για καπέλα παραλίας και σαγιονάρες, για τις ξέγνοιαστες στιγμές σας στη θάλασσα και τις διακοπές σας και όχι μόνο.
Στα καταστήματα Happy Market JUMBO Κοζάνης, θα βρείτε, επίσης, επιλεγμένα μπάρμπεκιου για απαιτητικούς ψήστες και απολαυστικές οικογενειακές στιγμές.


Θα μείνετε, επίσης, εντυπωσιασμένοι, από τη μεγάλη συλλογή σε γλάστρες και ζαρντινιέρες για κάθε γούστο , σε ποικίλα σχέδια και χρώματα , καθώς και μια σειρά από διακοσμητικά και φωτιστικά για εξωτερικούς χώρους. Επίσης, θα βρείτε φυτόχωμα αλλά και σύνεργα κηπουρικής (από ποτιστήρια μέχρι σκαλιστήρια, τσουγκράνες και λάστιχα ποτίσματος), ώστε να κάνετε το χόμπι σας ευχάριστα και να ομορφύνετε τη ζωή σας και τη μέρα σας με τα λουλούδια.