Στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας έγινε αναφορά στην παραίτηση του Γιώργου Ευκολίδη από το συνδυασμό Μετάβαση του Κυριάκου Μιχαηλίδη.

Ο κ. Κυριάκος Μιχαηλίδης ανέφερε ότι η παραίτηση του Γιώργου Ευκολίδη δικαιώνει αυτούς που στα μέσα κοινωνική δικτύωσης γράφανε και έχουν προβλέψει ότι θα υπάρχει δεύτερη ανεξαρτητοποίηση από το συνδυασμό του. Οφείλω να τους ευχαριστήσω είπε στην κοινή προσπάθεια που ξεκίνησαν «αλλά στη διάρκεια έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια που ξεκινήσαμε. Να τούς θυμίσω ότι σε θέματα ήθους και δεοντολογίας την απάντηση θα την βρείτε στα 20 χρόνια ενασχόλησης με τα κοινά. Η παρουσία της Μετάβασης με 9 συμβούλους είναι το αποτέλεσμα των 59 για να υπάρχουμε εμείς οι 9. Μπορώ να αναγνωρίσω την προσωπική θέση , οφείλεις όμως όταν δεν συμφωνείς να αποχωρείς και να αφήνεις  την θέση σου σε αυτούς που αγωνίστηκαν πραγματικά να μπουν οι 9 στο δημοτικό συμβούλιο. Δοκιμάστε την τύχη σας μόνοι και θα δείτε την τύχη σας. Το φαγητό της ταχύτητας ούτε νόστιμο ούτε υγιεινό  είναι».

Ο Γιώργος Ευκολίδης είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συμμετείχαν στο συνδυασμό. «Όλοι συμμετείχαμε πραγματικά, εκλεγήκαμε στα πλαίσια ενός συνδυασμού με στόχους. Ας ανατρέξει σε όλους αυτούς τους ψηφοφόρους να ρωτήσει αν σήμερα εκπροσωπούμε αυτήν την άποψη. Αν κάνουμε καλώς όσα κάνουμε, τότε είμαι διαθέσιμος να τους  παραδώσω την έδρα» συνέχισε με τον κ. Μιχαηλίδη και άλλους δημοτικούς συμβούλους να αντιδρούν. «Βγείτε έξω κ. Μιχαηλίδη» απάντησε εκ νέου ο κ.Ευκολίδης αφουγκραζόμενος την κοινωνία.

Ιωάννα Παπαδημητρίου