ΖΗΤΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ
– Αντιπροσωπεία στη Νίκαια και τα Μάλγαρα για κοινή στάση

Παραμένουν οι αγρότες στα μπλόκα της Δυτικής Μακεδονίας. Οι αγρότες του συντονιστικού αγροτών παραμένουν με τα τρακτέρ στον Πολύμυλο, ωστόσο αντιπροσωπεία τους μετέβη το πρωί στα Μάλγαρα και στη Νίκαια, προκειμένου να λάβουν μέρος στις πανελλαδικές συσκέψεις που θα γίνουν για το μέλλον των κινητοποιήσεων. Οι αγρότες που παραμένουν στα διόδια Πολυμύλου, δεν έκαναν συμβολικό αποκλεισμό της Εγνατίας οδού την Τρίτη, λόγω της σύσκεψης που έγινε το μεσημέρι στον περιφερειάρχη, ωστόσο ζητούν να συσταθεί κοινό μέτωπο από όλα τα μπλόκα και να έχουν στο πλευρό τους και τους αγρότες του Βελβεντού.
Την ίδια στάση κρατούν και οι αγρότες στο μπλόκο της Εγνατίας οδού στο Άργος Ορεστικό, καθώς σε δίωρο αποκλεισμό των Τελωνείων στην Κρυσταλλοπηγή και τη Νίκη από τους αγρότες της περιοχής.
Τα αγροτικά μπλόκα στη Δυτική Μακεδονία είναι στα διόδια Πολυμύλου και στο Βόιο (Αγία Κυριακή), στην Κρυσταλλοπηγή, τη Νίκη και το Αντίγονο Φλώρινας , στα Γρεβενά και τη Δεσκάτης και στο Άργος Ορεστικό.

Β.Σ.