ΣΤΑΘΗΣ ΑΡΤΙΝΟΣ Aυτοδίδακτος τραγουδοποιός με ευρύ φάσμα επιρροών, μας συστήνεται το Νοέμβριο 2004 μέσα από το πρώτο του cd single με τίτλο «οι άγγελοι μαθαίνουν να πετάνε» που περιειχε το ομώνυμο τραγούδι και το «όταν ο ήλιος θα πάψει να ανατέλλει». Η πρώτη επαφή με το κοινό ήταν εντυπωσιακή. To 2006 κυκλοφορεί η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του όπου με τραγούδια όπως τα “τι να πω, επιλογος, μεθυσμενο τραγουδι” έκανε εκ νεου ιδιαίτερη αίσθηση στο κοινό,ειδικά στο φεστιβάλ «Μάνος Χατζιδάκις» στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.

Τα τελευταία χρόνια με τη βοήθεια της τεχνολογίας η μουσική του από το δίσκο «οι λέξεις» έφτασε σε όλη τη χώρα έχοντας ξεπεράσει στο youtube τα 5.000.000 views συνολικά.

Συνεργάστηκε το 2011 με καλλιτεχνες οπως ο Αργύρης Λούλατζης με τον οποιο πραγματοποιήσαν παραστάσεις σε Αττική ,Πρέβεζα ,Κοζάνη , Καστοριά, Άρτα, Σαντορίνη, Ευβοια, Κόρινθο, Καλαμάτα,Έβρο κ.α., ο Λάκης Παπαδόπουλος σε παραστάσεις στην Αρχιτεκτονική και ο Μίλτος Πασχαλίδης σε μια τυχαία τους συναντηση στην Αρτα.

H δεύτερη του δισκογραφική δουλειά,ονομάζεται «’Ογδοη Μέρα» και κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2012.Φυσικά από αυτή τη δουλειά δεν θα μπορούσε να λείπει η συνεργασία με τον Αργύρη Λούλατζη σε ένα τραγούδι που γράφτηκε μεταξύ των παραστάσεων του καλοκαιριού με τίτλο «Στη ψυχή δεν ξημερώνει».

Το καλοκαιρι 2012 μετακομίζει για οικογενιακους λογους στην ιδιαίτερη πατρίδα του Άρτα ενώ πραγματοποιεί αρκετές εμφανίσεις στην Αττική , την Πελοπόννησο και την Ήπειρο με κορυφαίες στιγμές την συμμετοχή του στο Φεστιβάλ Κομμένου με το Δημήτρη Ζερβουδάκη και στο Φεστιβάλ Αχέροντα με τα Κίτρινα Ποδήλατα.

To 2014 2015 οι παραστάσεις συνεχίζονται σε όλη την Ελλάδα με έμφαση στην Αττική και την Ήπειρο ενώ για πρώτη φορά παρουσίασε τη δουλειά του σε Αιτωλο/νια, Βέροια, Τρίπολη, Γρεβενά, Χίο, κ.α. ενώ συμμετείχε στα φεστιβαλ Αμμοτόπου Άρτας,Δόξας Αρκαδίας , Μπούκας Αιτωλοακαρνανίας ,Καλοβάτου Άρτας .

Φθινόπωρο του 2015 εως Μαιο 2016 συνεχισε τις ζωντανες εμφανίσεις στα Ιωαννινα στην «παρέα» και την Μικρή Σκηνη και την «Καμάρα» με λίγες εμφανίσεις στην Αττικη .

Καλοκαίρι του 2016 πραγματοποιεί εκ νέου μια μικρή περιοδεία σε Αιτωλοακαρνανία οπου συναντα και τους Χαίνηδες ,Αρτα ,Ιωαννινα, Χαλκιδική ενώ παραλληλα προετοίμαζει τον τρίτο του δίσκο από τον οποίο ήδη εκδίδει δυο τραγουδια στο Youtube με τίτλους « Άραχθος ή Αχεροντας» και «ό έρωτας».

Χειμώνας πλέον του 2016 ο δίσκος βρίσκεται ήδη προ των πυλών και πλεόν το καλλιτεχνικό του σπίτι βρίσκεται στα Ιωαννινα και τη Μικρή σκηνή οπου εκεί παρέα με συνεργάτες έστησαν ένα τετραήμερο πρόγραμμα .στις 27 Οκτωβριου Έκανε το πρωτο του Live Στο Σταυρο του Νότου στην ΑΘήνα

Από τον Φεβρουάριο του 2019 βρίσκεται σε περιοδεία έχοντας ήδη επισκεφθεί Θεσπρωτία Ιωάννινα Αττική Άρτα και Αιτωλ/νια,. Το καλοκαίρι εκτός των άλλων συμμετείχε στα Festival Acheron στη Γλυκη Θεσπρωτίας με τον Πέτρο Αντωνίου και headliner το Βασίλη Παπακωνσταντινου και το festival Forest way στον Αμμότοπο Άρτας. Ο χειμώνας θα τον βρει στη Θεσπρωτία και τα Ιωάννινα σε συγκεκριμένες εμφανίσεις για τη σεζόν αλλά και σε περιοδεία σε άλλες περιοχές.

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου
Ώρα Έναρξης 21.00
Είσοδος Ελεύθερη!!