Για όγδοη Χρόνια ο σύλλογος μας Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης σε συνεργασία με τον Δαναό Ωραιοκάστρου θα διοργανώσουν το διεθνές INTERNATIONAL SNOW CAMP TAEKWONDO 2022 !!!

● Μια αθλητική εκδήλωση που πλέον έχει γίνει θεσμός στην συνείδηση των ανθρώπων πού ασχολούνται με το αγωνιστικό Ταεκβοντό !!!

● Πολλοί διακεκριμένοι αθλητές και προπονητές έχουν επιλέξει τα προηγούμενα χρόνια να ξεκινήσουν την έναρξη τής νέας τους αγωνιστικής χρονιάς από την πόλη τής Κοζάνης συμμετέχοντας στο χειμερινό Κάμπ Ταεκβοντό !!! Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το 2020 συμμετείχαν 28 αθλητές με ολυμπιακούς, παγκόσμιους, και ευρωπαϊκούς τίτλους !!!

● Και γι’αυτή την φορά ως διοργανωτές θα προσπαθήσουμε να μεταφέρουμε στους συμμετέχοντες το καλύτερο από πλευράς διοργανώσης και διδασκαλίας , αντάξιο των προσδοκιών σας , συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ανάπτυξη του Ταεκβοντό στην Χώρα μάς , αλλά και στον αθλητικό τουρισμό της περιοχής μας , μιας και ο τόπος μάς έχει αρκετά αξιοθέατα πού μπορεί κάποιος να επισκεφθεί με αφορμή την συμμετοχή του στο ΚΑΜΠ !!!

● Περιμένουμε όλους τους φίλους, προπονητές και αθλητές για να μοιραστούμε πέντε ημέρες , γεμάτες προπόνησης , σπάρινκ , ανταλλαγές πληροφοριών , και φυσικά διασκεδάσεις , με την Ευχή ότι και την φετινή Χρόνια όπως και τα προηγούμενα χρόνια θα έχουμε τα μοναδικά χιόνια της ΚΟΖΑΝΗΣ !!!

● Ενα μεγάλο ευχαριστώ εκ των προτέρων στον Δήμο Κοζάνης που για μία ακόμη φορά στέκεται αρωγός στήν διοργάνωση του 8th INTERNATIONAL Snow camp TAEKWONDO !!!