Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου 2023, στα Γρεβενά, η τελετή Αγιασμού του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Πορεία Δημιουργίας», με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιου Γιώργο Κασαπίδη.

Με λόγια απλά και ξεκάθαρα ο κ. Κασαπίδης, παρουσία των Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων του συνδυασμού, δήλωσε ότι θα συνεχίσει να εργάζεται, ακούγοντας τη φωνή των τοπικών κοινωνιών, χωρίς δεσμεύσεις, αποκλεισμούς και συμφέροντα, με ενότητα και αξιοπρέπεια.

Αμέσως μετά την τελετή του Αγιασμού του εκλογικού κέντρου, στο πλαίσιο των περιοδειών σε όλη τη Δυτική Μακεδονία, ο κ. Κασαπίδης επισκέφθηκε μαζί με τους υποψήφιους του συνδυασμού, τις Τοπικές Κοινότητες Φελλίου, Αγίων Θεοδώρων, Δήμητρας και Καρπερού.

Ο κ. Κασαπίδης αναφερόμενος στα έργα υποδομών που υλοποιούνται στον πρωτογενή τομέα και ειδικότερα στα έργα Αγροτικής Οδοποιίας καθώς και στη βελτίωση και εκσυγχρονισμό του αρδευτικού Καρπερού – Δήμητρας, του Δήμου Δεσκάτης σημείωσε πως: «H Περιφερειακή Αρχή, συνεχίζει να επενδύει στην υλοποίηση έργων οδικών υποδομών με στόχο την ενίσχυση και ανάπτυξη όλων των αγροτικών και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων των ανθρώπων της υπαίθρου. Η στήριξή μας στο πρωτογενή τομέα, είναι έμπρακτη και συνεχής».